#95 Threads not displayed

Closed
opened 1 year ago by jeroenpraat · 6 comments

When clicking on a toot it opens in a modal window as expected, but it only shows one toot, not e.g. replies. The thread (if available) is not displayed.

Using 2.3.0

When clicking on a toot it opens in a modal window as expected, but it only shows one toot, not e.g. replies. The thread (if available) is not displayed. Using 2.3.0
Niklas Poslovski commented 1 year ago
Owner

Thank you very much for reporting this. I think that could be related to the code which should prevent duplicated threads within the timeline which was included a short time ago. I'll have a look into that and fix it with the next release.

Thank you very much for reporting this. I think that could be related to the code which should prevent duplicated threads within the timeline which was included a short time ago. I'll have a look into that and fix it with the next release.
jeroenpraat commented 1 year ago
Poster

Thanks!

Thanks!
Niklas Poslovski commented 1 year ago
Owner

I tried to reproduce the problem but I couldn't get it to fail. All posts with threads showed up the whole history as well as all replies. Are you sure that your Mastodon instance knows the whole thread you want Halcyon to show? Often what the instance of the original post knows differs from what your own instance knows. Halcyon can only request the posts which your instance knows.

I tried to reproduce the problem but I couldn't get it to fail. All posts with threads showed up the whole history as well as all replies. Are you sure that your Mastodon instance knows the whole thread you want Halcyon to show? Often what the instance of the original post knows differs from what your own instance knows. Halcyon can only request the posts which your instance knows.
jeroenpraat commented 1 year ago
Poster

I tried it again and now I succeed in getting the replies, but only when refreshing the browser window (F5).

Using Firefox 66.0.3 on Ubuntu 19.04.

I tried it again and now I succeed in getting the replies, but only when refreshing the browser window (F5). Using Firefox 66.0.3 on Ubuntu 19.04.
Niklas Poslovski commented 1 year ago
Owner

I think I have another idea what may cause it now. Is the post of the thread you want to see a original post or a boost? When you hit F5 it always loads the original but maybe it can't handle the boost correctly when directly opening the overlay. If that's correct,it will be easy to fix. Likely just a wrong variable set somewhere. I'll have a look at it today.

I think I have another idea what may cause it now. Is the post of the thread you want to see a original post or a boost? When you hit F5 it always loads the original but maybe it can't handle the boost correctly when directly opening the overlay. If that's correct,it will be easy to fix. Likely just a wrong variable set somewhere. I'll have a look at it today.
jeroenpraat commented 1 year ago
Poster

That's exactly it! Non-boosted are OK, boosted not.

That's exactly it! Non-boosted are OK, boosted not.
Sign in to join this conversation.
No Milestone
No assignee
2 Participants
Loading...
Cancel
Save
There is no content yet.