#122 Plugin GroupFavorited keeps video attachments from showing up

Closed
opened 3 months ago by aab · 2 comments
aab commented 3 months ago

With the plugin activated, the video thumbnail does not show, only the name of the file, which is unplayable. (EDIT - Audios also) Disabling the plugin brings everything back to normal.

With the plugin activated, the video thumbnail does not show, only the name of the file, which is unplayable. (EDIT - Audios also) Disabling the plugin brings everything back to normal.
someonewithpc commented 3 months ago
Collaborator

Now, this one has me stumped. It doesn't appear to interact with thumbnails at all... Maybe it's that before they were cached and they're not working for an entirely different reason? Can you try disabling the plugin and see if it fixes it?

Now, this one has me stumped. It doesn't appear to interact with thumbnails at all... Maybe it's that before they were cached and they're not working for an entirely different reason? Can you try disabling the plugin and see if it fixes it?
aab commented 3 months ago
Poster

Ok! I had it disabled since yesterday. I've just enabled it, and i'm able to upload videos. Sorry for the noise, maybe it was another plugin (i disabled most of them to solve this). I'll try to find the guilty one :)

Ok! I had it disabled since yesterday. I've just enabled it, and i'm able to upload videos. Sorry for the noise, maybe it was another plugin (i disabled most of them to solve this). I'll try to find the guilty one :)
Sign in to join this conversation.
No Milestone
No assignee
2 Participants
Loading...
Cancel
Save
There is no content yet.