volunteer.ro.tpl 2.5 KB

123456789101112131415161718192021222324252627
 1. <html>
 2. <head>
 3. <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">
 4. </head>
 5. <body>
 6. <h2 id="title">Voluntariat</h2>
 7. <div id="content">
 8. <p>
 9. Fundația Ceata este o fundație românească dedicată libertății digitale și aliniată la filozofia programelor libere a proiectului <a href="http://gnu.org" target="_blank">GNU</a>. Ca orice organizație nonprofit, Fundația Ceata își bazează activitatea pe ajutorul membrilor săi voluntari. Condițiile principale pentru ca o persoană fizică să devină membru voluntar este să prețuiască libertatea digitală, să poată comunica în limba română și să fie dispus să ne ajute. Pentru contribuțiile sale, membrul voluntar este recunoscut de fundație și promovat pe siturile sale.
 10. </p>
 11. <p>
 12. Fundația Ceata le cere contractual membrilor voluntari să cesioneze exclusiv drepturile de autor pentru lucrările realizate în cadrul proiectelor fundației. Acest lucru este necesar pentru a se putea asigura că lucrările fundației odată publicate ca libere, rămân libere pentru toți utilizatorii de calculator să le studieze, copieze, modifice și distribuie fără restricții, în conformitate cu scopul fundației și deviza „Ceata eliberează artele și tehnologiile actuale”.
 13. </p>
 14. <p>
 15. Vă invităm <a href="http://formulare.ceata.org/volunteer/" target="_blank">să completați acest formular</a> pentru a deveni în mod oficial membri voluntari ai Fundației Ceata. Datele din formular vor fi folosite pentru completarea <a href="http://formulare.ceata.org/volunteer/doc/contract_de_voluntariat.odt" target="_blank">contractului de voluntariat</a> și pentru buna funcționare internă a fundației.
 16. </p>
 17. <p>
 18. Înainte de a ne trimite formularul completat, vă rugăm să citiți contractul de voluntariat care include drepturile și obligațiile atât ale Fundației Ceata, cât și ale membrului său voluntar. Contractul de voluntariat este valabil de la data semnarii pe o perioadă nedeterminată, putând fi modificat doar cu acordul părților și anulat la cererea membrului voluntar, printr-o Hotărâre a Consiliului Director sau ca urmare a inactivității membrului voluntar timp de un semestru.
 19. </p>
 20. <p>
 21. Pentru a vedea cui i se datorează activitatea Fundației Ceata, vizitați <a href="/members/volunteers.ro.html">pagina membrilor săi voluntari</a> și nu ezitați să vă înscrieți și voi pe această listă!</p>
 22. </div>
 23. </body>
 24. </html>